1a trobada del Consell d’Infants

No hi ha comentaris
img_1681

img_1668Després de l’acte de Constitució del passat 9 de novembre, ahir, 23 de novembre,  vam fer la primera trobada del Consell d’enguany.
Estàvem molt contents i contentes i amb moltes ganes de començar.

Primer vam fer 3 jocs diferents per aprendre’ns el nom de tots i totes i per saber una mica més de cadascú. El primer joc va ser la Pilota presentadora: Vam fer un cercle gran i llançàvem una pilota a un altre company després de dir el nostre nom.fullsizerender
Pel següent joc vam seure i ens havíem de presentar i dir una frase que la resta havia d’endevinar si era veritat o mentida. Van ser frases molt divertides i sorprenents! Si pensàvem que era veritat aixecàvem una targeta verda i si pensàvem que era mentida la vermella. La veritat que vam riure una bona estona.
Per acabar els jocs de coneixença vam haver de fer una filera tots els participants ordenats, en un principi segons la quantitat de lletres del seu nom i en cas d’empat, segons la seva inicial. No podíem parlar i ho vam haver de fer amb gestos. Recordeu que som 34 infants i no és tan fàcil aprendre el nom de tots.

img_1693Després ens vam dividir en grups i vam contestar a unes preguntes relacionades amb el Bullying perquè així la Virgínia i l’Enric sabran quines coses sabem i quines coses volem aconseguir i aprendre relacionat amb el tema.img_1722

Ja tenim moltes ganes que arribi la pròxima trobada. Fins aviat!