2a trobada del Consell d’Infants

No hi ha comentaris
img_2348_blog4

img_2353_blog-debatA la sessió d’avui hem pogut conèixer molt millor què és el bullying i hem reflexionat sobre els diferents tipus d’assetjament escolar que podem trobar.
Primer de tot hem vist diferents vídeos en els quals hi havia situacions on alguns dels protagonistes estaven patint assetjament escolar. Els vídeos ens han agradat molt i hem fet un petit debat en acabar cada vídeo sobre què havíem vist.

Després, ens hem dividit en grups i hem classificat les definicions i exemples dels 4 tipus de bullying que existeixen: verbal, físic, social i ciberbullying. Hem vist que molts dels exemples poden estar a més d’un lloc.img_2342_blo2

Hem explicat casos que coneixem o què hem vist a l’escola sobre els diferents tipus d’assetjament. Creiem que a les nostres escoles hi ha més casos d’assetjament social i verbal que no pas físic o ciberbullying.

Per acabar ens han proposat que fem un còmic o vinyeta per a la pròxima trobada.
Podem triar un dels tipus de Bullying que hem treballat avui i dibuixar una història en la qual aparegui una situació d’assetjament escolar. Podrà ser real o inventada. Molts de nosaltres la farem!

img_2339_blogUna vegada més ens ho hem passat molt bé amb tots els Consellers i Conselleres!